Leiner Laura: Bábel
2015. január 20. írta: Mózes Tina

Leiner Laura: Bábel

B - Fesztivál. Szabadság. Hülyülés. Élmény.

Á - Zene. Koncertek. Híres előadók, zenekarok, énekesek.

B - Barátok. Új ismerősök. Szerelem, veszekedés.

E - Sátrazás. Tánc. Sorban állás. Tömeg.

L - Külföldi ismeretlen embersereg. Bábeli zűrzavar.

 

Kell-e ennél több egy jó nyárhoz? Zsófi szerint nem, és ha jobban belegondolunk, senkinek sem lenne ellenére egy hetet eltölteni a barátaival egy fesztiválon, ahol a kedvenc együttese a záró fellépő.  Zsófi lelkes blogger, éppen ezért posztol ki mindent a saját blogjára.

Leiner Laura ismét megalkotta azt a könyvet, amiért már most ezrek rajonganak, pedig csak pár hónapja került a boltokba. A Bábel egy olyan világ, ami mindenképpen magával ragad, ha voltál már zenei fesztiválon, ha nem. A karakterek szerethető fiatalok, akik jól érzik magukat a bőrükben, élvezik a Bábelfesztet és nagyokat röhögnek mindenen.

Fülszöveg:

Bábel. A legnagyobb nyári zenei fesztivál, valahol Pápa mellett. Mi lehet jobb annál, mint tizenhét évesen, életedben először, egy hetet eltölteni itt a barátaiddal? A zárónapi koncert a Red Hot Chili Peppersé, és Zsófi többek között azért érkezik, hogy találkozhasson Anthony Kiedisszel. Na de addig még sok minden történik vele, Napsival, Abdullal, Hipóval és Szaszával az Európa, Ázsia, Afrika és Ausztrália színpad körül… Bábel. Ha voltál már fesztiválon, azért fogod szeretni, ha még nem voltál, azért.

„Nagyon örülök, hogy Laurának sikerült megjeleníteni és tökéletesen visszaadni a fesztiválok hangulatát, és kifejezetten tetszik a humora. Gratulálok!” Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál alapítója

Ez a könyv nem arra van, hogy életeket váltson meg, nem arra írták, hogy mindenki szeresse és nincs benne világmegváltó mondanivaló. Ez a könyv a barátságról, a szerelemről, az első fesztiválról és annak minden érzéséről, a zene szeretetéről szól. Minden benne van, ami csak kellhet egy jó könyvhöz.

Csak fogd, ülj le vele valahova és olvasd el! Egyben, elsőre, mert úgy a legjobb. Visszaidézi a saját fesztiválos élményeket, vagy éppen arra sarkall, hogy jövő nyáron fogd magad és menj el életed első fesztiváljára a barátaiddal, ami egy életreszóló élmény lesz. Hajrá!

Tina

1146544_273321999475572_1655103315_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmmolyeskonyvorult.blog.hu/api/trackback/id/tr47093287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása