Anita Gayn: Senkinek sem kellesz
2015. január 20. írta: Mózes Tina

Anita Gayn: Senkinek sem kellesz

Anita Gayn írásait még egy internetes oldalról ismertem. Viszont a Senkinek sem kellesz! már kiadott példányát a kezemben fogva, még mindig ugyanolyan jó stílusú, igazi karakterekkel megírt történetet olvashattam, melyben nagyon jól használja az írónő a szemszögváltásokat, az való élet csavarjait, és a jellemfejlődést, melyen minden szereplő átmegy. Különösen szerettem azt, hogy mindenki ténylegesen mindenkivel összefüggésbe hozható, mivel a való életben is igaz ez. Az pedig, hogykét ember mennyire különbözően láthat egyes szituációkat, remekül meg van írva ebben a sorozatban.

Tehát a kötetek:

Senkinek sem kellesz - Emily és Matt kapcsolata, Emily szemszögéből

Szükségem van rád - Emily és Matt kapcsolata, váltott szemszögekből

Hazudd, hogy szeretsz - Dean és Haley, Haley szemszögéből  

Azon a nyáron - Zach és Lauren kapcsolata, váltott szemszögekből

Persze emellett minden más kapcsolat is szerepel benne; testvérek, barátságok és vetélytársak, minden, mindenkivel összekötve és ez így is van rendjén, akárcsak az életben. Nagyon jó végre tényleg egy életszagú történetet olvasni, amiben mindenki úgy viselkedik, mint egy normális ember, nem pedig egy kitalált karakter. Csak ajánlani tudom még akkor is, ha csak az első kötet van kiadva, a többit interneten lehet elolvasni. Bátran keressetek rá!

Nem gondolnám, hogy műfajában olvastam-e már ennél jobb magyar könyvet. Anita Gayn véleményem szerint egy kiváló író, akinek nagy sikert jósolok, főleg ha úgy dönt, kiadatja a további műveit is. Addig is, amíg erre várunk, lehet tőle olvasni interneten különböző kisebb novellákat, történeteket.

Jó olvasást!

Tina

covers_115613.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmmolyeskonyvorult.blog.hu/api/trackback/id/tr687091099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása