Kétéjszakás kaland
2015. február 26. írta: filmmoly33

Kétéjszakás kaland

Teljesen ideális kis film kikapcsolódásnak, nem fogja megrengetni a világodat, nem fog megríkatni, nem fogsz rá évek múlva is emlékezni. Egyszerűen csak szórakoztató.
body-1.jpg

A Kétéjszakás kaland egy romantikus komédia, de szerencsére a humor az erősebb, és nincsenek benne nyálas részek. A főszereplők Miles Teller és Analeigh Tipton, mindketten feltörekvő, fiatal színészek. Sőt, Miles Teller az elmúlt évek egyik legjobb filmjében, a Whisplashben játssza a főszerepet, és a kritikusok el vannak ájulva tőle. Szóval a színészi játéktól nem kell tartanunk, mindketten természetesek, viccesek és szerethetők.
twonightstand5-750x400.jpg

A történet szerint Megan teljesen maga alatt van a szakítása miatt, ráadásul frissdiplomás munkanélküli, és a lakótársa diszkréten cseszteti, hogy szedje össze az életét. Egy otthon egyedül töltött, iszogatós estén felregisztrál egy társkereső oldalra, és belefut Alecbe. Részegen Megan túlzottan is bátorrá válik, így felhívatja magát Alec lakására. Végül a film nem mutatja, mi történik az este, csak a másnap reggelt, amikor Megan megpróbál kisurranni, ám ez nem sikerül neki. Ugyanis az éjszaka olyan hatalmas hóvihar lepte el a várost, hogy Megan konkrétan Alec házából se tud kijutni. Kénytelen ott maradni a sráccal, akivel előtte majdnem leharapták egymás fejét, és nem mondhatni, hogy jól kijönnének egymással.
two_night_stand_2014_limited_1080p_blu_ray_x264_a.jpg

Erre a helyzetkomikumra épít ez a film, aminek kimenetelét bárki megjósolhatja, aki valaha is látott akár csak egy romantikus komédiát is. A két ellenséges fiatal egyre jobban megismeri egymást, közös kalandokban vesznek részt (pl. be kell törniük a szomszéd lakásba), elárulják a titkaikat, és persze egymásba szeretnek. Majd kötelező fordulatként összevesznek, és végül vicces és meglepő módon jönnek össze újra.
promo248012071.jpgA történet felejthető, bár van benne egy-két kifejezetten érdekes és kreatív csavar, a párbeszédek pedig sokszor zseniálisak. Igazi „egyszernézős” film, de amíg nézed, addig garantáltan elszórakoztat.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmmolyeskonyvorult.blog.hu/api/trackback/id/tr447223423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása